Vés al contingut

Plantilles SCOPE

El disseny del model de negoci amb l’SCOPE el pots fer tant treballant en format analògic (paper i post-its) com en format digital (tipus “powerpoint”).

Si estàs començant a representar el model de negoci (ja siguis un projecte emprenedor o una empresa establerta), et recomano que primer treballis en format analògic, és a dir, imprimint la plantilla SCOPE en un format ampli (din A3 o superior) i utilitzant post-its per anar donant forma al model de negoci. Aquesta manera de treballar també te’l recomano si sou un equip, ja que treballar amb paper permet que totes les persones puguin participar-hi més activament.

Un cop la representació del model de negoci ja té certa maduresa i estabilitat, sí que et recomano que passis el disseny al format digital, ja que això et permetrà conservar-lo millor i sobretot compartir-lo amb persones d’interès. Evidentment, si sou un equip que treballeu en remot, el format digital serà l’idoni des del primer moment.

La plantilla SCOPE per editar en digital està basada en una “diapo” powerpoint que té de fons la plantilla SCOPE, i ja inclou també alguns objectes post-it a mode d’exemple. Aquests post-its es poden modificar del tot (mida, color, ubicació, text, etc), així com també eliminar o replicar (copiar-i-enganxar). La plantilla per editar la trobaràs en 3 formats: Microsoft Powerpoint, LibreOffice Impress, i Presentacions de Google Drive.

Et pots descarregar totes les plantilles, tant la d’imprimir com les d’editar, en una carpeta compartida a Google Drive, a través del següent enllaç: